Yhdysvaltain vaalipölyn laskiessa salauksen kauppiaat

Yhdysvaltain vaalipölyn laskiessa salauksen kauppiaat ja analyytikot näkevät uuden hallinnon

Kauppiaat ja analyytikot kaikkialla Twittersfäärissä ja muualla soittavat salauksen tulevaisuuteen

Vaikka jotkut yhteisössä kyseenalaistavat edelleen Yhdysvaltojen presidentinvaalien tuloksen, valtavirran tiedotusvälineet ja Associated Press ovat lopullisesti kutsuneet kilpailun entisen Bitcoin Bank varapuheenjohtajan ja nykyisen presidentti Joe Bidenin puolesta.

Mutta epävarmuuden takia, kauppiaat ja analyytikot etsivät nyt selvittää, mitä Bidenin hallinto merkitsee kryptovaluutoille – ja ne näyttävät saavuttaneen löysän yksimielisyyden siitä, että presidentti, joka ei sano mitään salauksesta, on parempi kuin aktiivisesti aktiivisesti toimiva presidentti halveksii sitä.

Hajautetun rahoituksen kiihdyttimen DeFi Alliancen johtava Qiao Wang ilahdutti Trumpin menetystä toteamalla, että presidentti oli aiemmin twiitannut negatiivisesti Bitcoinista ja Vaaka:

Se, että Trump ja Mnuchin ovat vihamielisiä BTC: tä kohtaan, tekee Trumpista paljon huonomman ehdokkaan. Täysi pysähdys. Senaatin osa on kuitenkin kiistanalainen. Voit väittää, että demokraatit luovat todennäköisemmin inflaation, joka on hyvä BTC: lle.
– Qiao Wang (@QwQiao) 8. marraskuuta 2020

Samaan aikaan sijoittaja Mike Novogratz myönsi, että demokraattinen hallinto olisi hyvä salaukselle, sanoen, että jatkuva elvytysohjelma vahvistaa Bitcoinin inflaation vastaista kertomusta:

Käytin onnekasta hattuani Bidenille. Mene $ BTC. Mene Biden. https://t.co/AwVxCsUAJm
– Mike Novogratz (@novogratz) 4. marraskuuta 2020

Makrotasolla Cointelegraph on aiemmin raportoinut, että tuleva Bidenin hallinto voi vahvistaa markkinoita epävarmuuden laskiessa ja toivovansa ylimääräisiä ärsykkeitä, mutta samoin nämä ponnistelut voivat heikentää kryptovaluuttoja vahvemman dollarin kautta.

Myös tulevassa hallinnossa on ollut laajaa spekulaatiota avainhenkilöiden salakulma-asioista

Yleisneuvonantaja Jake Chervinsky totesi, että kuka presidentiksi valittu Biden nimittää viran, on tärkeämpi kuin tulevan presidentin henkilökohtaiset mielipiteet:

Valittu presidentti Biden ei ole sanonut mitään julkisesti näkemyksistään salauksesta. Toistaiseksi se ei todellakaan ole tarpeeksi iso asia, joka ansaitsisi hänen huomionsa.

Yhdysvaltojen salauspolitiikan seuraavat neljä vuotta riippuvat siitä, kenen hän nimittää avaintehtäviin; tiedämme enemmän siirtymän edetessä.
– Jake Chervinsky (@jchervinsky) 7. marraskuuta 2020

Tätä tarkoitusta varten Politico ilmoitti ensin, että CFTC: n entinen puheenjohtaja ja Obaman nimittämä Gary Gensler, joka tunnetaan parhaiten Wall Streetin säännösten voimakkaasta täytäntöönpanosta vuoden 2008 finanssikriisin jälkeen, olisi osa Bidenin siirtymäjärjestöä. Gensler on puhunut positiivisesti Bitcoinista aiemmin.

Suuret myyntipisteet ilmoittivat myös kaksi viikkoa sitten, että taloustieteilijä Lael Brainard, entinen keskuspankkikuvernööri, joka johti MIT: n yhteisiä ponnisteluja CBDC: n tutkimiseksi, on valtiovarainministerin edelläkävijä.